2014/11/27

Världens bästa concealer

Enkelt: Laura Mercier Secret Camouflage

Varför är den bäst? Först och främst så är det mycket tack vare färgkombinationen. Paletten är tvåtonad så du kan anpassa färgnyansen efter ditt ansikte. Om du är som jag tillexempel, så får du finnar lite på hakan, på halsen, på kinderna osv. Men halsen har ju inte samma nyans som dina kinder... Så med en vanlig concealer har du få alternativ och antingen måste du använda för lite, så finnarna syns ändå, eller så måste du använda för mycket så du får sköna beiga fläckar lite varstans i ansiktet. Härligt... Men som sagt, med den tvåtonade Secret Camouflage så kan du med andra ord blanda rätt nyans till olika områden i ansiktet, halsen, dekolletaget osv...



Anledning nummer två till varför den är bäst är för att den är tjock som tusan och inte innehåller någon olja. Vad det innebär är att den måste bearbetas innan du sätter på den. Med en pensel (inga fingrar rakt i paletten, den är superdryg och håller i flera år!) tar du av de två nyanserna och värmer upp dem på baksidan av din hand. Detta är superviktigt, eftersom produkten inte innehåller någon olja, så den kan med andra ord inte glida över huden och då inte heller blandas ut... Ja det ser konstigt och fläckigt ut! Så värm upp den litegrann med hjälp av penseln och sen är det bara att dutta på. Återigen, ta hänsyn till att den inte innehåller olja, och blanda ut den i huden med enbart fingret (värmen från fingret hjälper concealern ytterligare att spridas). Du ska liksom dutta ut concealern över de områden du vill täcka, blanda, blanda, blanda ut i huden till du är nöjd. När du är klar så kommer det riktigt fantastiska. Eftersom den inte innehåller olja så betyder det att den sitter som berget! Det är verkligen den enda concealern jag NÅGONSIN har använt som håller precis hela dagen. Otroligt!

Priset är relativt högt, men som sagt den håller hur länge som helst. Själv har jag haft min i ett och ett halvt år, fortfarande hälften kvar!) så om man tänker på hur mycket pengar man har lagt ut på andra concealer produkter under samma tid så är detta nog billigare i längden.

Sen vill jag också rekommendera att faktiskt gå till Laura Mercier (finns på COW parfymeri, Åhléns city i Stockholm och vissa Kicks) och be om att bli färgtestad, så man vet vilken palett man ska ha. Men även gärna att få testa produkten, det är trots allt mycket pengar att lägga ut och det är lite teknik att lära sig. Det tar också lite tid att lära sig hur man bäst blandar nyanserna för att matcha sin hudton, men det är det väl värt!

Slutligen vill jag också säga att jag förstås inte är sponsrad av Laura Mercier på något sätt, jag är bara en jäkligt nöjd och lojal kund! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar